دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1404/02/17 - 08:02
  • - تعداد بازدید: 4
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 4
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جزو ۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر آسیا و ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور

 

 

قرار گرفتن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جزو ۵۰۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر آسیا و ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور

 

برای نخستین‌بار، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در میان ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور و در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دکتر محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با تبریک این دستاورد ارزشمند اظهار داشت: این موفقیت حاصل همت والای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است که با وجود محدودیت‌ها، توانسته‌اند گام‌هایی مؤثر در ارتقای کیفیت آموزش، تولید علم، توسعه زیرساخت‌های پژوهشی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی بردارند.

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان طی سال‌های اخیر با تلاش در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فناوری موفق به کسب جایگاههای قابل توجهی در نظام های معتبر رتبه بندی جهانی شده است. بر اساس تازه ترین گزارش نظام وبومتریکس (ژانویه 2025 )،این دانشگاه با ارتقاء پیوسته به رتبه 23 در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور و 3059 جهانی دست یافته است.  

همچنین در رتبه‌بندی تایمز (Times Higher Education ) درطی سال های (2024-2025)، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موفق به کسب رتبه جهانی در بازه 801 تا 1000 شد و در حوزه موضوعی «پزشکی و بهداشت» نیز در بازه 601 تا 800 قرار گرفت. در میان 30 دانشگاه علوم پزشکی کشور حاضر در این رتبه‌بندی، این دانشگاه رتبه چهارم مشترک  با 10 دانشگاه دیگر را کسب کرده که نشان از جایگاه بالای علمی آن در سطح ملی دارد. در رتبه‌بندی آسیایی تایمز نیز، دانشگاه در بازه 401 تا 500 قرار گرفته است.

در نظام رتبه بندی ISC ( ISC World University Rankings ) نیز، دانشگاه در سال‌های 2022 و 2023 در جایگاه 1801 تا 2000 جهانی قرار گرفت. همچنین در زیر مجموعه دانشگاه های جهان اسلام( Islamic World Rankings ) در هر دو سال، رتبه دانشگاه در بازه 251 تا 300 بوده است که نشان‌ از  حضور مستمر و پایدار در سطح دانشگاه‌های جهان اسلام دارد.

دکتر محمدی در پایان بر لزوم استمرار این مسیر تاکید کرد و افزود: امید داریم با حفظ این روند رو به رشد، بتوانیم در سال‌های آینده جایگاه شایسته‌تری در میان دانشگاه‌های مطرح جهان کسب کنیم و نقش مؤثرتری در ارتقاء سلامت منطقه ایفا نماییم.

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 52791
Keywords
نوشین ناظمی
خبرنگار

نوشین ناظمی

Comments

0

comment

تنظیمات قالب