تلفن : 33372013-33372184-054

فاکس : 33372003-054

ایمیل : internationaloffice@zaums.ac.ir

آدرس : زاهدان-میدان دکتر حسابی -دانشگاه علوم پزشکی -پردیس دانشگاه

کد پستی :9816743463

 
  • 1402/08/14 - 09:09
  • - تعداد بازدید: 64
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 60
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

هم اندیشی دانشگاه های علوم پزشکی قطب های جنوب و جنوب شرق کشور در راستای رفع چالش های پذیرش بیماران خارجی

 

 

هم اندیشی دانشگاه های علوم پزشکی قطب های جنوب و جنوب شرق کشور در راستای رفع چالش های پذیرش بیماران خارجی

چالش های روند پذیرش بیماران خارجی در سه بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) و بیمارستان الزهرا (س) زاهدان و بیمارستان دارالشفاء میرجاوه در نشست هم اندیشی دانشگاه های علوم پزشکی، قطبهای جنوب و جنوب شرق کشور در حال بررسی است.

 

به گزارش روابط عمومی_ دکتر سید مهدی طباطبایی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در امور بین الملل در نشست گردشگری سلامت دانشگاه های علوم پزشکی قطب جنوب و جنوب شرق کشور گفت:  این نشست به منظور تقویت برنامه های گردشگری سلامت، توسعه دیپلماسی سلامت، تبادل تجربیات، بیان مشکلات و چالش ها در حال برگزاری است.

وی افزود: باتوجه به اینکه مقوله سلامت همه کشورهای جهان را در بر می گیرد، ارائه خدمات و ارتقای دسترسی همگانی به مراقبت‌های سلامت، عواملی است که ضرورت تحکیم روابط دیپلماتیک در حوزه سلامت را بیش از پیش نشان می‌دهد.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست با بیان اینکه بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام بزرگترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی جنوب شرق کشور است گفت:در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 10 بیمارستان دولتی، 3 مرکز جراحی خصوصی، 2 مرکز درمان ناباروری، 854 مرکز درمانی خصوصی وجود دارد.

وی ادامه داد: در بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام به صورت ماهانه 19 هزار بیمار سرپایی پذیرش می شوند.

وی افزود: مرکز جامع درمان سرطان که به زودی به بهره برداری می رسد ، مرکز فعال ناباروری مولود با حضور 6 فوق تخصص فلوشیپ نازایی و ارولوژی و یک دکتری جنین شناسی از جمله مزیت های این بیمارستان محسوب می شود.

دکتر مومنی همچنین با اشاره به اینکه بیمارستان الزهرا (س) به عنوان قطب علمی چشم پزشکی کشور محسوب می شود گفت: روزانه 500 بیمار در کلینیک فوق تخصصی بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی الزهرا پذیرش می شوند و به صورت میانگین سالیانه 7 هزار عمل جراحی ویترکتومی، پیوند قرنیه، استرابیسم، کاتاراکت و گلوکوم در این بیمارستان انجام می شود.

وی ادامه داد: کسب رتبه های برتر در سالهای پیاپی در آزمون دانشنامه تخصصی بورد توسط دانش آموختگان،  کسب گواهینامه درجه یک عالی از طرف مرکز نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت و جایزه های ملی بهره وری و تعالی، بخش سلامت گوشه ای از فعالیت ها و موفقیت های این بیمارستان محسوب می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: اتاق های عمل و کلینیک های این بیمارستان مجهز به دستگاه پریمتری، میکروسکوپ اسپکوالر، اگزایمرلیزر، فیکو ویترکتومی و.. از بهترین و مدرنترین دستگاه ها و تجهیزات فوق تخصصی چشم پزشکی می باشد.

وی با بیان اینکه تاکنون برای 69 کودک ناشنوا در این بیمارستان، عمل کاشت حلزون شنوایی انجام شده است گفت: از سال 1398 تا کنون بیش از 800 کودک و بزرگسال کم شنوا و ناشنوا غربالگری شده و برای 400 بیمار پرونده در بیمارستان فوق تخصصی الزهرا(س) زاهدان تکمیل شده است.

دکتر مصطفی احمدی مقدم رئیس بیمارستان دارالشفا میرجاوه نیز گفت: ماهانه 1200 نفر از اتباع بیگانه در بیمارستان بین المللی دارالشفا میرجاوه خدمات دریافت می کنند.

وی ادامه داد: در این بیمارستان 32 تخت بیمارستانی فعال وجود دارد که 40 نفر از متخصصین و پزشکان عمومی در آن مشغول ارائه خدمات هستند.

دکتر احمدی مقدم ادامه داد: در این بیمارستان بخش های رادیولوژی، آزمایشگاه،اتاق عمل، زایشگاه، بستری، چشم پزشکی، دیالیز، اورژانس و کلینیک های تخصصی فعال است.

قابل ذکر است نشست گردشگری سلامت دانشگاه های علوم پزشکی قطب جنوب و جنوب شرق کشور با حضور رئیس اداره گردشگری وزارت بهداشت در شیراز در حال برگزاری است.

 

 

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 48214
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

تنظیمات قالب