دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1402/09/05 - 08:13
  • - تعداد بازدید: 70
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 66
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اولین پارک علم و فناوری سلامت جنوب شرق کشور افتتاح شد

اولین پارک علم و فناوری سلامت جنوب شرق کشور افتتاح شد

پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان اولین پارک علم و فناوری سلامت استان سیستان و بلوچستان با حضور وزیر بهداشت به صورت ویدیو کنفرانسی افتتاح شد

 

به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاحیه پارک علم و فناوری سلامت این دانشگاه و در حضور فناوران سراسر کشور در سالن همایش های وزارت بهداشت گفت: استقرار پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در دانشگاه های علوم پزشکی کشور و وجود فضای فناوری و نوآوری سبب توسعه فعالیت های فن آورانه و دانش بنیان خواهد شد.

رئیس دانشگاه اذعان داشت: برخی از فعالیت های در حال انجام توسط جوانان عضو شرکت ها و هسته های دانش بنیان در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شامل ساخت دارو، تجهیزات پزشکی، طب سنتی و توریسم سلامت است.

وی با بیان اینکه حوزه گیاهان دارویی استان سیستان و بلوچستان بسیار غنی است گفت: این استان، غنی از  فرزندانی خلاق و صاحب ایده و دارای انگیزه و نوآوری بوده و با توجه به قابلیت های استان و تقاضای بازار جهانی، شرایط مناسبی در مسیر تولید علم به ثروت مهیاست.

وی با بیان اینکه پارک علم و فن آوری سیستان و بلوچستان در کریدور جنوب شرق و شمال شرق کشور قرار دارد گفت: پارک علم و فناوری سلامت استان سیستان و بلوچستان در ناحیه نوآوری استان و کریدور زمینی، هوایی و ریلی جنوب شرق و شمال شرق کشور قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد:  در حال حاضر 80 واحد فناور و 4 شرکت دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مستقرند.

وی افزود: تولید 4 محصول دانش بنیان، 67 محصول فناورانه و 3 محصول تجاری سازی شده، تنها گوشه ای از فعالیت های پارک علم و فناوری سلامت سیستان و بلوچستان است که تا کنون در قالب مرکز رشد فعالیت داشته و با مساعدت و نگاه ویژه مقام عالی وزارت، ازین پس به طور گسترده تر و در قالب پارک علم و فناوری سلامت، فعالیت خواهد داشت.

وی همچنین گفت: مساله محوری، بنیان اصلی در مسیر تبدیل علم به فناوری و ثروت در عرصه سلامت محسوب می شود.

وی افزود: جمهوری اسلامی در پژوهش، رتبه ۱۵ جهان را دارد، باید با حفظ و ارتقا این جایگاه به سمت توسعه تکنولوژی سلامت پیش برویم.

دکتر غزنوی بیان داشت: توسعه فناوری و تکنولوژی یکی از الزامات و ضروریات دانشگاه های علوم پزشکی کشور است و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به این حوزه توجه ویژه ای می شود

آقای گنجعلی مدیر پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در حاشیه مراسم بهره برداری ویدئو کنفرانسی این پارک،  گفت: پارک علم و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آماده پذیرش، حمایت و رشد ایده های خلاق هم استانی های عزیز در حوزه سلامت  است.

وی ادامه داد:  پارک های علم و فناوری همراه قوی فناوران، مخترعین و ایده پردازان جهت تبدیل ایده به محصول محسوب می شوند

وی همچنین با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان زمینی به مساحت 83 هزار متر مربع را در اختیار دارد گفت: خوشحالیم که نخستین پارک علم و فناوری سلامت سیستان و بلوچستان و جنوب شرق کشور در این دانشگاه وجود دارد و این نوید بزرگی برای جوانان صاحب ایده و خلاق این استان محسوب می شود تا مسیر قرار گرفتن آنان در جمع صاحبان نوآوری و کارآفرینان کوتاهتر شود

.

 

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 48210
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

تنظیمات قالب