دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1402/12/26 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 68
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید نمایندگان ارشد سازمان یونیسف از مراکز بهداشتی و درمانی زاهدان

 

 

 

 

بازدید نمایندگان ارشد سازمان یونیسف از مراکز بهداشتی و درمانی زاهدان

 

خانم مونیکا نیلسن معاون فنی یونیسف، خانم شرلی مارک پرابو متخصص سلامت منطقه ای یونیسف و دکتر گاگان گوگتا مشاور ارشد برنامه های سلامت نوزادان از دفتر مرکزی یونیسف نمایندگان ارشد سازمان یونیسف از مراکز بهداشتی و درمانی زاهدان بازدید کردند.

نمایندگان سازمان یونیسف طی بازدیدی از خانه بهداشت آل احمد حاجی پوگی زاهدان  خدمات و مراقبتهای موثر تیم های بهداشتی در ارتقاء سلامت مادران باردار و نوزادان  این مرکز را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر فریبرز راشدی رئیس مرکز بهداشت زاهدان در بازدید نمایندگان یونیسف از خانه بهداشت آل احمد حاجی پوگی زاهدان اظهار داشت از ابتدای امسال تاکنون 82 تولد زنده در این مرکز ثبت شده است که از این تعداد 80 زایمان در بیمارستانها و مراکز تسهیلات زایمانی انجام شده است. وی همچنین گفت: در این مرکز خدماتی نظیر ویزیت پزشک ، مامایی، مراقبت سلامت، واکسیناسیون، بهداشت خانواده و ... انجام می شود. 2هزار و 495 نفر تحت پوشش این خانه بهداشت هستند.

دکتر خداداد شیخ زاده، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در حاشیه بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی سعادت زاهدان بیان داشت: یکی از محورهای اصلی خدمات بهداشتی ارائه خدمت مناسب به مادران در دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان است.

وی ادامه داد در حال حاضر 4 مرکز تسهیلات زایمانی شهری و 32 مرکز تسهیلات زایمانی روستایی در زاهدان فعال است و از ابتدای سال جاری تاکنون 2700 زایمان در مراکز تسهیلات زایمانی زاهدان انجام شده است.

 در ادامه بازدید دکتر گاگان گوگپتا مشاور ارشد برنامه های سلامت نوزادان دفتر مرکزی یونیسف در بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی سعادت زاهدان اظهار داشت حمایت خوب پس از زایمان در سلامت جسمی و روحی مادر باردار تأثیر زیادی دارد و بهترین زمان مراقبت از مادر باردار پس از زایمان در 24 ساعت اول است. وی گفت: خوشبختانه نظام ارجاع به خوبی در مراکز بهداشتی زاهدان در حال انجام است.

دکتر مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز در ادامه بازدیدهای نمایندگان یونیسف از بیمارستان علی ابن ابیطالب گفت: روزانه 30 نوزاد در بیمارستان علی ابن ابیطالب زاهدان متولد می شوند و 28 تخت NICU در این بیمارستان فعال است و این تخت ها مجهز به کلیه تجهیزات مراقبتی سطح سه نوزادان از جمله ونتیلاتور، مانیتورینگ قلبی، تنفسی، پمپ سرم ، پمپ سرنگ،دستگاه سی پپ، آمبوبگ، هولدر، ساکشن و اکسیژن سانترال می باشد.

 

 

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 48117
Keywords

Pictures

تنظیمات قالب