دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1403/11/17 - 08:42
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری چهارمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه در سال 1403

چهارمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه در سال 1403 با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمدی ومشاور محترم ریاست دانشگاه در امور بین الملل و معاونین و تعدادی از مدیران محترم دانشگاه با محوریت روند جذب دانشجویان بین الملل، چالشها و راهکارها برگزار شد.

برگزاری چهارمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه در سال 1403

 

چهارمین جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه در سال 1403 با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر محمدی ومشاور محترم ریاست دانشگاه در امور بین الملل و معاونین و تعدادی از مدیران محترم دانشگاه با محوریت روند جذب دانشجویان بین الملل، چالشها و راهکارها برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر طباطبایی مشاور محترم ریاست دانشگاه در امور بین الملل گزارشی در خصوص روند جذب دانشجویان بین الملل ارائه دادند. ایشان در راستای بحث جذب دانشجویان بین الملل، بین المللی سازی در حوزه های مختلف دانشگاه  را از اصول بین المللی سازی در خانه دانستند و از معاونت ها خواستند تا برنامه عملیاتی بین المللی سازی دانشگاه را با محوریت ظرفیت سازی و تقویت  زیرساخت ها در حوزه های مربوطه دراولویت قرار دهند.

وی ادامه داد خوشبختانه با کسب مجوز جذب دانشجوی بین الملل دومین گروه از دانشجویان بین الملل نیز جذب شده اند و تا کنون در مجموع 48 دانشجوی بین الملل در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. برنامه هایی که در بحث دانشجویان بین الملل  تاکنون انجام شده شامل Induction Meeting و جلسه توجیهی جهت توجیح دانشجویان در خصوص قوانین آموزشی، رفاهی، انضباطی و کنسولی و ویزا و... ، جلسه افتتاحیه، Campus Tour, City Tour، راه اندازی واحد امور کنسولی جهت رسیدگی به امور کنسولی دانشجویان  می باشد.

در ادامه ایشان خواستار نظر سنجی پایان ترم از اساتید و دانشجویان جهت ارزشیابی آموزشی و ارتقاء کیفیت آموزشی بر اساس بازخوردهای بدست آمده، رصد و برنامه ریزی برای ارتقاء رتبه بندی در سطح ملی و بین المللی با بارگذاری مناسب اطلاعات در سایت دانشکده ها، بحث گفتمان فرهنگی جهت رفع چالشهای فرهنگی موجود در بین دانشجویان اپرانی و خارجی با برنامه ریزی و مدیریت برنامه های مشترک فرهنگی و.... شدند.

در ادامه دکتر آتش پنجه مدیر محترم آموزشی معاونت آموزشی گزارشی در خصوص امور آموزشی دانشجویان بین الملل ارائه دادند. وی کمبود نیرو انسانی با مهارت زبان انگلیسی و عدم دسترسی به اینترنت جهت برگزاری و شرکت در کارگاههای آنلاین را از چالشهای موجود بیان داشتند.

سپس دکتر عباسی معاون محترم فرهنگی و امور دانشجویی گزارشی در خصوص خدمات رفاهی، بحث تغذیه، امور ورزشی، سلامت روان، امور خوابگاهی و بیمه ارائه دادند. وی تجهیز و بازسازی خوابگاههای داخل دانشگاه جهت اسکان دانشجویان بین الملل، بحث تغییر منوی غذایی مطابق با درخواست دانشجویان بین الملل، برگزاری مراسم افتتاحیه و حضور در مراسمات مذهبی دانشگاه، برگزاری کارگاههای سلامت روان از اهم فعالیتهای انجام شده در این خصوص عنوان کردند.

در ادامه دکتر شیخ زاده با اشاره به حضور هیأت پاکستانی در ماه آتی  در استان پیشنهاداتی چون: تهیه یک پلتفرم خاص برای اشتراک گذاری مداوم اطلاعات، امکان بازدید مشترک از برنامه های شهرستانهای مرزی به صورت دو طرفه، برگزاری جلسات منظم فصلی، 6 ماهه یا سالانه، تسهیل در جهت تکمیل تجهیزات مورد نیاز دو طرفه مانند کیت، سمپاش، و ...، امکان مداخله در صورت نیاز در اموری چون سمپاشی، واکسیناسیون و ... ، مبادله دستاوردها و نتایج تحقیقات، تبادل داده ها و بحث جمعیتی در خصوص زائرین اربعین که امکان شیوع بیماری بالاست، برنامه ریزی جهت کمپین های مشترک مانند واکسیناسیون، سمپاشی و ....

در پایان نیز آقای دکتر محمدی خواستار حضور معاونت های مختلف و ارائه گزارش از روند پیشرفت عملکرد هر معاونت در جلسات آتی شورای بین المللی سازی ، توانمند سازی نیروها در تمامی سطوح اساتید، کارکنان وخدمات ، پذیرش اساتید هیأت علمی با مهارتهای زبان انگلیسی بالا ، استفاده از ظرفیت نیروهای موجود در بخش های مختلف دانشگاه با داشتن مهارت بالای زبان انگلیسی به جای جذب نیروی جدید، تعیین تکلیف تقویم آموزشی در اسرع وقت از سوی معاونت آموزشی،

عدم ارجحیت دانشجوی بین المللی بر دانشجوی ایرانی برای کاهش چالشها و حساسیتها،استفاده از امکانات و فناوریهای موجود در دانشگاه به نحو احسنت، مکاتبه با وزارت بهداشت در خصوص اموری که به صورت درون سازمانی قابل حل نیستند، شدند.

 

واحد امور بین الملل دانشگاه

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 51608
Keywords
نوشین ناظمی
خبرنگار

نوشین ناظمی

Pictures

Comments

0

comment

تنظیمات قالب