دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1403/07/24 - 08:14
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 30
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان

حضور اساتید برجسته دانشگاه در جمع دانشمندان برتر جهان افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان محسوب می گردد.

 

حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان

 

 

حضور اساتید برجسته دانشگاه در جمع دانشمندان برتر جهان افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان محسوب می گردد.

 

 به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، یکی از اعضای هیأت علمی این دانشگاه در فهرست یک درصد برتر دانشمندان جهان و ۷ نفر دیگر نیز در جمع دو درصد برتر دانشمندان جهان قرار گرفتند.

انتخاب دانشمندان یک درصد برتر بر اساس نظام رتبه بندی ESI و با توجه به میزان استناد به مقالات و تأثیرگذاری علمی آنان انجام می‌شود که این رتبه‌بندی با استفاده از اطلاعات پایگاه Web of Science و ارزیابی تأثیر مقالات پژوهشی بر جامعه علمی جهانی صورت می‌گیرد.

همچنین فهرست دو درصد برتر دانشمندان جهان که توسط دانشگاه استنفورد و بر اساس داده‌های پایگاه Scopus منتشر می‌شود نیز بر اساس معیارهایی چون تعداد مقالات، استنادها، و شاخص‌های علمی مانند H- index تعیین می گردد. این ارزیابی‌ها، تأثیرات علمی و همکاری‌های بین‌المللی پژوهشگران را ارزیابی و جایگاه آن‌ها را در میان دو درصد برتر دانشمندان جهان مشخص می نماید.

این دستاورد ارزشمند که بر پایه شاخص‌های معتبر علمی نظیر میزان استناد به مقالات علمی، کیفیت پژوهش‌ها و تأثیرگذاری جهانی به‌دست آمده است، نشان از تلاش بی‌وقفه و پژوهش‌های ممتاز اعضای هیأت علمی این دانشگاه دارد.

 

جناب آقای دکتر ابراهیم کرد معاون پژوهشی دانشگاه ضمن تبریک به اعضای محترم هیأت علمی، از زحمات و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر آنان تقدیر نموده و اظهار داشت: “این افتخار، نه تنها جایگاه علمی دانشگاه را در سطح بین‌المللی ارتقاء می‌بخشد، بلکه گامی مؤثر در مسیر توسعه علم و پژوهش در کشور محسوب می گردد.”

وی در خصوص شیوه نظام‌های رتبه‌بندی دانشمندان جهان عنوان کرد: نظام ESI و دانشگاه استنفورد دو مدل معتبر جهانی برای رتبه‌بندی دانشمندهای برتر جهان ارایه می‌دهند که در فرایندهای این دو مدل رتبه‌بندی هم‌پوشانی‌های موضوعی و رشته‌ای وجود دارد؛ از همین رو برخی از دانشمندان به طور مشترک در هر دو لیست دانشمندان برتر جهان قرار می‌گیرند.

وی همچنین بر ضرورت حمایت بیشتر از پژوهشگران دانشگاه و ایجاد بسترهای مناسب برای انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی تأکید کرد و این موفقیت‌ها را نشانه‌ای از تعهد دانشگاه به ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در سطح جهانی دانست و خواستار تلاش بی وقفه برای پیشرفت و شکوفایی علمی در تمامی حوزه‌ها شد.

 

 

پژوهشگران ۱% پراستناد برتر نظام رتبه‌بندی جهانی ESI

ردیف

نام و نام خانوادگی

حوزه موضوعی

سال

تعداد کل استنادات

1

حسین انصاری

پزشکی بالینی

از 2020 تا کنون

17,390

2

علیرضا انصاری مقدم

پزشکی بالینی

از 2022 تا کنون

9,433

3

محمد خمرنیا

پزشکی بالینی

از 2023 تا کنون

6,030

 

 

 

دو درصد برتر استنادات دوره یکساله 2023 پایگاه Scopus

ردیف

نام و نام خانوادگی

حوزه موضوعی

تعداد کل استنادات

1

علیرضا انصاری مقدم

پزشکی بالینی

10,445

2

خمرنیا محمد

پزشکی بالینی

7,631

3

انصاری  حسین

پزشکی بالینی

3,418

4

سامان سرگزی

پزشکی بالینی

941

5

داوود بلارک

شیمی

805

6

حسن اوکاتی علی آباد

پزشکی بالینی

792

7

حبیب غزنوی

پزشکی بالینی

552

 

  

دو درصد برتر استنادات دوران خدمتی بازه 2023-1996  پایگاه Scopus

ردیف

نام و نام خانوادگی

حوزه موضوعی

تعداد کل استنادات

1

علیرضا انصاری مقدم

پزشکی بالینی

24,313

2

داوود بلارک

شیمی

2,759

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 49945
Keywords
نوشین ناظمی
خبرنگار

نوشین ناظمی

تنظیمات قالب