دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1403/03/20 - 10:23
  • - تعداد بازدید: 75
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دیپلماسی علمی، اولین اهمیت جذب دانشجوی بین‌الملل است

به گزارش روابط عمومی _ دکتر سید مهدی طباطبایی مشاور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: دانشجوی بین‌الملل سفیران علمی ما محسوب می شوند، این سفیران پس از فارغ‌التحصیلی و مراجعه به کشورهایشان با قرار گرفتن در موقعیت‌های شغلی مختلف می‌توانند به گسترش روابط علمی و دانشگاهی دانشگاه و کشور ما کمک کنند.
 
وی ادامه داد: حضور دانشجویان بین‌الملل زمینه ساز گسترش و توسعه زیرساخت‌های دانشگاهی و کشوری با نگاه بین‌المللی برای حضور در صحنه رقابت با دیگر کشورها و بازارهای جذب دانشجوی بین‌الملل در منطقه و جهان دانست.
 
وی با اشاره به اهداف بین المللی سازی  گفت: ارتقاء کیفیت آموزش پزشکی، حرکت به سمت مرجعیت علمی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی، شناساندن توانمندی ها و دستاوردهای علمی کشور به کشورهای دنیا، حضور در عرصه های آموزشی منطقه ای و جهانی و مرزشکنی علمی، حرکت در مرزهای دانش جهانی، شناساندن فرهنگ ایرانی به کشورهای دنیا، آشنایی با فرهنگ های کشورهای دنیا، کاهش هزینه ها و چالش های شرکت در دوره های آموزشی برای تمام کشورهای دنیا و خلق ثروت دانش بنیان در عرصه آموزش عالی از جمله اهداف بین المللی سازی است.
 
وی همچنین عنوان کرد: برای بین‌المللی‌سازی دانشگاه‌ باید به ساختارهای سازمانی مناسب و رفتارهای فرهنگی کادر دانشگاهی توجه ویژه داشت.
 
دکتر طباطبایی گفت: باتوجه به شرایط فعلی جهان که به سمت جهانی شدن حرکت می کند، بین المللی سازی یک پاسخ به شرایط موجود است، فارغ التحصیلان دانشگاهی به طور فزاینده ای در حال یافتن جایگاه جهانی و ارائه خدمات آموزشی در شرایط بین المللی هستند که لازمه آن کسب ویژگی ها و صلاحیت های بین المللی است.
 
دکتر طباطبایی با بیان اینکه برای آموزش عالی امکان انصراف از محیط جهانی وجود ندارد، زیرا اثرات آن اجتناب ناپذیر است گفت: در گذشته مفهوم بین‌المللی‌سازی،  بیشتر با جذب دانشجویان بین‌المللی شناخته می‌شد، در نیم‌ قرن گذشته با گسترش عواملی همچون جهانی‌شدن، فناوری‌های نوین، بازاریابی بین‌المللی و رقابت‌پذیری بین‌المللی این پدیده بیشتر مورد توجه نظام‌های آموزشی کشورهای مختلف قرار گرفته است.
 
مشاور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بین‌المللی‌سازی اهمیتش از آن‌ جهت است که بسترهای جهانی را برای آموزش تغییر داده و سه بعد اقتصاد، سیاست و فرهنگ را با مسائل علمی و دانشگاهی مرتبط کرده است.
 
دکتر احمد ناصری عضو هیئت علمی و مدیر امور بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز گفت: ایران در سطح جهان یکی از کشورهای پیشرو در دیپلماسی علمی است، هزاران سال قبل دانشمندان، طبیان، هنرمندان، فیلسوفان و.. فعالیت می کرده اند که در جهان پرآوازه هستند.
 
وی ادامه داد: برخی از الزامات بین المللی سازی شامل: فعالیت های فرهنگی، شفافیت مالی، نظارت بر کیفیت پژوهش، نگاه بین المللی، تعیین متولی سیستم، ارائه خدمات برای کل سال، رعایت استاندادهای آموزشی و نظارت بر کیفیت پژوهش است.
 
دکتر محمد هادی عباسی مدیر معاون امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: امنیت فرهنگی مجموعه فعالیت‌های مرتبط با بقا، ارتقا و تعامل فرهنگی است که دارای دو بعد نفوذگری فرهنگی و نفوذ پذیری فرهنگی است.
 
 
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 48427
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

Pictures

تنظیمات قالب