دکتر سید مهدی طباطبایی

مشاور ریاست دانشگاه در امور بین الملل

مدرک تحصیلی : M.D, Ph.D. (Epidemiology)

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 

 

 دکتر طباطبایی پس از فارغ التحصیلی از دانشکده پزشکی زاهدان در سال 1376 در حوزه بهداشت عمومی در استان سیستان و بلوچستان مشغول به کار شد. او به عنوان پزشک خانواده روستایی، پزشک هماهنگ کننده سل  شهرستان و رییس مرکز بهداشت شهرستان زابل و زاهدان و نیز معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمت کرده است.

به عنوان بخشی از شغل خود، او با طیف گسترده ای از مشکلات بهداشت عمومی و موارد اضطراری از جمله مالاریا، سل، وبا و بیماری های قابل پیشگیری با واکسن سروکار داشته است. وی در اجرای پروژه های مشترک با آژانس های بین المللی مانند صندوق جمعیت سازمان ملل، صندوق کودکان و دفتر سازمان جهانی بهداشت  در ایران همکاری داشته است. با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از جمعیت کمتر برخوردار در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند، بیماری‌های غیرواگیر به‌ویژه فشار خون و دیابت نیز از مشکلات عمده بهداشت عمومی در این استان است. وی در راستای اولویت‌های وزارت بهداشت ایران و برنامه کنترل بیماری‌های غیرواگیر، مداخلات مبتنی بر جمعیت را برای مقابله با عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر برنامه‌ریزی و اجرا  کرده است.

پس از اخذ دکتری تخصصی در رشته رشته اپیدمیولوژی از دانشگاه استرالیای غربی در سال 1388 به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استخدام شد. از آن زمان تاکنون، وی طیف وسیعی از پروژه های تحقیقاتی مرتبط با بیماری های واگیر و غیرواگیر و سایر مسائل بهداشت عمومی را برنامه ریزی و اجرا کرده است. وی هم‌اکنون عضو مرکز تحقیقات ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می‌باشد. وی به تدریس اپیدمیولوژی به دانشجویان رشته های مختلف و همچنین راهنمایی و سرپرستی پایان نامه های تخصصی پزشکی، پزشکی و کارشناسی ارشد نیز پرداخته است. وی سابقه تدریس در دانشگاه استرالیای غربی به عنوان مربی (1388-1386) و در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان عضو هیات علمی از سال 1388 را دارد. وی  در سال 1401  به عنوان مشاور رئیس در امور بین الملل منصوب شد.

 

Curriculum Vita (updated March 2024)

International Professional Activities & Workshops

Teaching experiences at the University of Western Australia

Seyed Mehdi Tabatabaei- Google ScholarZahedan Cohort Study

 


 

جزییات تماس :

آدرس : استان سیستان و بلوچستان-زاهدان - بلوار خلیج فارس - دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کد پستی : 9816743463

فاکس :33372003-054

وب سایت : https://zaums.academia.edu/SeyedMehdiTabatabaei

  ایمیل : zu.healthdeputy@gmail.com

   internationaloffice@zaums.ac.ir  

dr.sm.tabatabaei@zaums.ac.ir  

 



.

  • 1402/07/08 - 07:46
  • - تعداد بازدید: 60
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 56
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

همکاری های گروه پنج جلوه ای از دیپلماسی سلامت است/ ضرورت تحقق شعار «دسترسی عادلانه به دارو و تجهیزات پزشکی» در گروه پنج

 

 

همکاری های گروه پنج جلوه ای از دیپلماسی سلامت است/ ضرورت تحقق شعار «دسترسی عادلانه به دارو و تجهیزات پزشکی» در گروه پنج

 

دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همکاری های کشورهای گروه پنج را جلوه ای از دیپلماسی سلامت دانست و بر تحقق شعار بیست و هفتمین اجلاس این کشورها مبنی بر «دسترسی عادلانه به دارو و تجهیزات پزشکی» تاکید کرد.

به گزارش وبدا، دکتر محمدحسین نیکنام در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین اجلاس تخصصی کشورهای عضو گروه پنج با عنوان «دیپلماسی سلامت؛ نظام‌های دارو و تجهیزات پزشکی» در تالار شهید سلیمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بیان داشت: شهریورماه سال گذشته اجلاس وزرای گروه پنج به دعوت وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران به منظور احیای تفاهمنامه گروه پنج در تهران برگزار شد.

وی با اشاره به این که با فاصله کم در شصت و نهمین جلسه منطقه ای سازمان بهداشت جهانی (امرو) در مصر در جلسه دیگری فعالیت های یک ساله گروه پنج به تفاهم اعضا رسید، گفت: اولین برنامه این گروه نیز نشست مدیران و کارشناسان انتقال خون بود که در 23 تا 27 بهمن ماه سال گذشته به میزبانی سازمان انتقال خون ایران و حضور اعضای گروه پنج برگزار شد.

دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت تصریح کرد: بیست و ششمین نشست تخصصی و اولین برنامه آموزشی مدیران ارشد سلامت این گروه با محتوای غنی و کیفیت بالای آموزشی، حول سه محور «نظام سلامت با رویکرد شبکه مراقبت های بهداشتی اولیه»، «مهار و پیشگیری بیماری های مسری» و «همکاری های مرزی در تجمعات انبوه» برگزار شد و نتیجه آن توافق بر یک برنامه چهار ساله دارای 21 اولویت و 81 فعالیت بود.

دکتر نیکنام یادآور شد: گروه پنج که با عضویت کشور تاجیکستان تبدیل به گروه مثبت پنج شده است در اجلاس کنونی، موضوع مهم دارو و تجهیزات پزشکی را با حضور مسئولان و صاحبنظران کشورهای عضو مورد بحث و گفتگو و تصمیم گیری های مناسب جهت همکاری های فی مابین، قرار می دهد.

وی با اشاره به این که در برنامه ریزی به گونه ای عمل شد که بیست و هفتمین اجلاس گروه پنج با هشتمین نمایشگاه بین المللی دارو «ایران فارما» و بازدید اعضای گروه از آن همزمان شود، خاطرنشان کرد: اجلاس بیست و هفتم با بحث و گفتگو حول محورهای زیر در دو روز ادامه خواهد یافت؛ «ساختار مقررات دارویی و تجهیزات پزشکی و تبادل تجربیات موفق اعضای گروه پنج»، «سیستم مدیریت کیفیت، قوانین، مقررات و روش های ناظر بر کیفیت تجهیزات پزشکی در گروه» و «تهیه و تامین دارو و تجهیزات پزشکی در کشورهای عضو گروه مثبت پنج».

دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت ابراز داشت: همکاری های گروه پنج جلوه ای از دیپلماسی سلامت است. دیپلماسی سلامت در دولت سیزدهم با توفیقات فراوانی در چارچوب نقش آفرینی منطقه ای و بین المللی همراه بوده است.

نیکنام اضافه کرد: دیپلماسی فعال در حوزه سلامت همواره اسباب نزدیکی دولت ها و ملت های منطقه را فراهم آورده است. کشورهای اسلامی در چارچوب دیپلماسی سلامت می توانند با همکاری یکدیگر بنیان های توسعه پایدار، بهبود شاخص های سلامت، رشد اقتصادی در سطح منطقه، بستر تحولات اجتماعی و زمینه ایجاد اتحادیه کشورهای همسو را بیش از پیش فراهم آورند.

وی با اشاره به این که حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی یکی از ارکان اصلی ارتقای سلامت جوامع است و همواره تامین آنها از اولویت های دولت های مردمی است، یادآور شد: اجلاس بیست و هفتم همکاری کشورهای عضو گروه پنج در این دور از نشست خود به ایجاد بستری برای تعمیق تعاملات اعضا در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی می پردازد.

دکتر نیکنام در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در این اجلاس با همکاری همه اعضا و تبادل دانش، تجارب و اندوخته های کشورهای عضو در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی، بستر لازم را برای تحقق شعار «دسترسی عادلانه به دارو و تجهیزات پزشکی» فراهم آوریم.

 

 

  • گروه خبر : خبر
  • کد خبر : 48202
Keywords
ابوالفضل قلاسی
خبرنگار

ابوالفضل قلاسی

تنظیمات قالب